Ugrás a tartalomra
Vissza a Súgóhoz

Oldal láthatósága

A bio oldala alapértelmezés szerint élő. Rejtse el a befejezetlen munkát, vagy kapcsolja ki az egész oldalt.

Alapértelmezés: az oldal már élő

Az új bio oldal létrehozáskor nyilvános URL-t kap. A stúdióban nincs Mentés és közzététel lépés.

A teljes szinkronszabályok a hogyan marad élő az oldala cikkben vannak.

Mit kellene a látogatóknak először látniuk

  • Állítson be profilnevet a Profilfejléc blokkban vagy a Beállítások → Profil alatt.
  • Fejezze be minden Beállítás jelvényes blokkot. Az üres blokkok automatikusan rejtve maradnak.
  • A borravaló- és adományblokkoknak jóváhagyott Borravaló-fiókra van szükségük (Bevételek → Borravalók), mielőtt pénzt fogadhatnának.

Az oldal elrejtése

  • A stúdió áthúzott szeme kikapcsolja az oldalt. A tartalom megmarad.
  • A rejtett oldal nem jelenik meg a látogatóknak, és a kereséshez noindex jelölést kap.
  • Tulajdonosként ?preview=1 paraméterrel előnézetet nézhet, amíg be van jelentkezve.